Баклажан Матросик, 0, 2 г
ОПИС
Матросик — середньоранній сорт, високоврожайний. Період від висадки розсади до початку плодоношення - 100–110 днів. Формує кущ заввишки 65-70 см. Плоди видовжено-циліндричної форми, бузкового кольору з біло-жовтими смугами, довжиною 18-22 см. М’якуш біло-кремовий, щільний, без гіркоти, відмінних смакових якостей. Широко використовується в домашній кулінарії.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують розсадним способом. Сіють на глибину 1 см. Сходи з’являються на 8-12 день за оптимальної температури для росту +17-25°C. Розсаду висаджують у 55-60-денному віці. Густота стояння рослин 3-4 шт./кв.м. Після утворення на рослині 5-6 плодів видаляють бічні пагони й квітки, а над третім листком після останньої зав’язі прищипують стебло. Важкі й холодні ґрунти непридатні для вирощування баклажанів. Добре реагують на підживлення.
- Насіння: сортове
- Термін дозрівання: середньоранній