Диня Криничанка, 1 г

Відгуків: 0
Залишити свій відгук
8.00грн.
Товар додається в кошик
- Насіння
сортове
- Термін дозрівання
ранньостиглий
Опис
Відгуки (0)

ОПИС

Криничанка — один із найбільш високоврожайних ранньостиглих сортів. Плоди овальні, темно-жовті, з гладенькою тонкою шкіркою, вагою 2-2,5 кг. М'якуш білий, зернистий, солодкий, як мед. Прекрасна як для свіжого споживання, так і для приготування неймовірно смачного варення.

ВИРОЩУВАННЯ

Висівають насіння на глибину 2-4 см. Сходи з’являються на 7 добу при +28-30°C, після чого температуру, три або чотири доби знижують до +16-18°C. У сонячні дні підвищують до 25-30°C, а у хмарні — утримують на рівні +20-22°C. Вночі температура повинна бути +16-18°C. За тиждень до пересаджування розсади необхідно провести загартування. Розсаду висаджують у відкритий ґрунт у 40 добовому віці, при наявності 2–3 справжніх листків. Оптимальна температура для утворення зав’язі +25-30°C. Захищені від вітру та достатньою кількістю сонячного світла ділянки як найкраще підходять для отримання плодів високої якості. Культура гарно переносить посушливі періоди, сильне перезволоження ґрунту веде до негативних наслідків, корінь починає загнивати, а згодом призводить до загибелі всієї рослини. Для отримання високого врожаю, слід обмежити розвиток вегетативної частини рослини. Для цього необхідно проводити прищипування. Прищипують головний пагін і залишають 2–3 бокових.Таким чином, поживні речовини витрачаються не на нарощування зеленої маси, а йдуть на формування плодів. Легкі, гарно аеровані з нейтральною реакцією ґрунти, що добре прогріваються як найкраще підходять для отримання врожаю високої якості. Для гарного росту та розвитку, а також отримання якісних плодів необхідно вносити органічні добрива.

- Насіння: сортове
- Термін дозрівання: ранньостиглий

Поле повинно містити від 3 до 25 символів!
Текст відгуку повинен містити від 3 до 1000 символів!
Будь ласка, оберіть рейтинг відгуку!
Відгуки для даного товару відсутні