Гарбуз Учікі Курі, 15 нас.

Повідомити мене коли з'явиться
- Насіння
сортове
- Термін дозрівання
ранньостиглий
Опис
Відгуки (1)

ОПИС

Учікі Курі — сорт гарбуза. Вегетаційний період - 80-90 днів. Японський сорт гарбуза, який називають найсмачнішим для приготування їжі. Примітно те, що ці гарбузи можна використовувати зі шкіркою, вона надає більше кольору та аромату стравам. Середня вага цих гарбузів від 1,2 до 1,7 кг. Форма плодів грушоподібна, колір — від яскраво-жовтого до помаранчевого. З однієї рослини можна одержати до 10 плодів.

ВИРОЩУВАННЯ

Висівають культуру, коли ґрунт прогріється до +10-12°C і мине загроза весняних приморозків. Глибина загортання насіння 5-6 см. Оптимальна температура для проростання +18-22°C, а для формування врожаю +25-27°C. Зниження її після з’явлення сходів до - 1°C призводить до загибелі паростків, у період квітування при +12-15°C можливе опадання бутонів і квіток. Оптимальна густота стояння 1,5-2 рослини/кв.м. Кислі й перезволожені ґрунти для вирощування гарбуза непридатні.

- Насіння: сортове
- Термін дозрівання: ранньостиглий

Поле повинно містити від 3 до 25 символів!
Текст відгуку повинен містити від 3 до 1000 символів!
Будь ласка, оберіть рейтинг відгуку!
Іванна
Дуже смачний невеликий гарбузик, смаком нагадує батат. Справді можна їсти зі шкіркою. Рекомендую
March 31, 2022