Кабачок-цукіні Чорний красень, 20 г

Відгуків: 1
Залишити свій відгук
19.00грн.
Товар додається в кошик
- Вид
цукіні
- Насіння
сортове
- Термін дозрівання
ранньостиглий
- Тип
кущовий
Опис
Відгуки (1)

ОПИС

Чорний красень – чудовий ранній сорт (48-50 днів), завдяки якому цукіні стали популярними по всьому світу. Рослина кущова, родить протягом всього літа. Відзначається красивими циліндричними плодами (0,8-1 кг) із темно-зеленою шкіркою та ніжно-вершковим м’якушем. Висівають насіння в травні на глибину 4-5 см. При вирощуванні розсадним способом (20-30-денна розсада) продукцію одержують на 10-15 днів раніше. Використовується в кулінарії, для консервування та заморожування.

ВИРОЩУВАННЯ

Сорт для відкритого ґрунту, вирощується прямим висівом та розсадою. Насіння висівають, коли температура ґрунту досягне +12-14°C, і мине загроза приморозків. Глибина загортання насіння 4-6 см. Сходи з’являться на 5-8 день за температури повітря не нижче +15°C. Норма висіву 0,2-0,4 г/кв.м. Розсаду висаджують у відкритий ґрунт у 20-30 добовому віці. Найкраща температура для росту і розвитку кабачків 20-25°C. Довготривалі низькі температури до 8°C ведуть до припинення росту, при 0°C відбувається загибель рослини. За відношенням до світла кабачок, так само як і огірок, є культурою короткого дня. Інтенсивне сонячне освітлення при достатній вологості ґрунту та повітря посилює фотосинтез, внаслідок чого підвищується продуктивність рослин. Культура посухостійка, але довготривала відсутність достатнього зволоження в період вегетації знижує продуктивність та якість плодів. Рослині необхідна достатня кількість поживних речовин, особливо в період активного росту. Найбільш придатними для вирощування кабачків є легкі суглинки та чорноземи з нейтральною реакцією. Мінеральні та органічні добрива мають позитивний вплив на якість та кількість плодів.

- Насіння: сортове
- Вид: цукіні
- Тип: кущовий
- Термін дозрівання: ранньостиглий

Поле повинно містити від 3 до 25 символів!
Текст відгуку повинен містити від 3 до 1000 символів!
Будь ласка, оберіть рейтинг відгуку!
Ната Ля
Не можу зрозуміти: це кабачок, чи баклажан?
March 31, 2022