Кабачок Зелена куля, 10 нас.
ОПИС
Зелена куля — чудовий сорт для втілення ваших найсміливіших кулінарних ідей! Рослина сильна, енергійна та здорова. Плоди темно-зелені, незвичної округлої форми, зі смачним соковитим м'якушем. Насіння висівають після загрози весняних заморозків. При вирощуванні розсадним способом (використовують 20-30-денну розсаду) продукцію одержують на 10-15 днів раніше. Відмінний вибір для домашньої кулінарії, особливо для фарширування
ВИРОЩУВАННЯ
Сорт кабачка для відкритого та закритого ґрунту, вирощується як безрозсадним способом, так і розсадою. Насіння висівають при температурі 12-14°C, коли мине загроза приморозків. Сходи з’являються при температурі 15°C на 5-8 день. Норма висіву 0,2-0,4 г/кв.м. Розсаду висаджують у відкритий ґрунт у віці 3-4 тижнів. За температури 20-25°C відбувається гарний ріст та розвиток рослини. Зниження температури до 0°C призводить до загибелі рослини. При температурі 8°C припиняється ріст. За відношенням до світла кабачок, так само як і огірок, є культурою короткого дня. Інтенсивне сонячне освітлення при достатній вологості ґрунту та повітря посилює фотосинтез, внаслідок чого підвищується продуктивність рослин. Кабачок достатньо посухостійкий, однак відсутність опадів та поливів у період вегетації негативно впливає на продуктивність рослин та знижує якість плодів. Рослині необхідна достатня кількість поживних речовин, особливо в період активного росту. Найбільш придатними для вирощування кабачків є легкі суглинки та чорноземи з нейтральною реакцією. Мінеральні та органічні добрива мають позитивний вплив на якість та кількість плодів.
- Насіння: сортове
- Тип: кущовий
- Термін дозрівання: ранньостиглий