Капуста брюсельська Розелла, 0, 5 г
ОПИС
Розелла — цінний середньоранній сорт капусти. Формує до 45 зелених головок (маса 15-20 г кожної) з приємним пікантним смаком. Використовується у свіжому вигляді, для приготування салатів, перших страв, консервування та заморожування.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують переважно через розсаду. Глибина загортання насіння 2 см. Проростає вже при температурі +5-6°C. Оптимальна для росту +18-20°C, вище +25°C розвиток рослин погіршується. Розсаду висаджують, коли мине загроза приморозків у віці 35-40 днів, густота стояння рослин 3,0-3,5 шт./кв.м. Нестача вологи уповільнює ріст рослин і погіршує якість продукції. Для вирощування придатні родючі супіщані й легкосуглинкові ґрунти з нейтральною або слабокислою реакцією (pH 6-7).
- Насіння: сортове
- Термін дозрівання: середньоранній