Капуста броколi Вярус, 0, 5 г
ОПИС
Вярус — сорт капусти. Вегетаційний період з моменту висаджування розсади до технічної стиглості головки становить 45–50 днів. Утворює щільні головки, які складаються з дрібних бутонів сизо-зеленого кольору діаметром 15–20 см і масою 250–300 г, призначених для безпосереднього споживання, перероблення та короткотермінового зберігання. Рослина стійка як до низьких, так і до високих температур, тому придатна для осіннього та весняного вирощування.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують розсадним способом і прямим висівом у ґрунт. Глибина загортання насіння 1,0-2,0 см, яке проростає вже при +3-5°C. Сходи з'являються на 4-6 день за оптимальної температури +22-25°C. Загартована 40-60-денна розсада витримує приморозки до -5-8°C. Густота стояння рослин 3-4 шт./кв.м. У фазі формування головок вимоглива до вологи. Добре росте в родючому ґрунті з pH 5,5-7,5. Надмірне азотне живлення затримує формування плодів.
- Насіння: сортове
- Термін дозрівання: ранньостиглий