Капуста червоноголова Антрацит, 0, 5 г
ОПИС
Антрацит — середньостиглий сорт, до технічної стиглості 120-135 днів. Високоврожайний. Стійкий до розтріскування. Головка від еліпсоподібної до округлої форми, масою – 2,0-2,5 кг, щільна, соковита, приємного делікатесного смаку. Для свіжого споживання та зберігання в осінній період. Культура холодостійка, світло та вологолюбна.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують капусту розсадним способом і прямим висівом у ґрунт. Насіння починає проростати за температури +4-5°C. Кращою для росту рослин у розсадний період є +14-16°C вдень і +8-10°C вночі. Оптимальна температура для росту й розвитку рослини капусти +15-20°C. Підвищення температури до +25-30°C може призвести до розтріскування головки чи пригнічення її росту. Розсаду висаджують у віці 45-50 днів. Густота стояння рослин 4,5-5,5 шт./кв.м. Найбільш придатний для вирощування ґрунт з нейтральною реакцією кислотності (pH 6,5-7,5).
- Насіння: сортове
- Термін дозрівання: середньостиглий