Капуста пекінська Мішель, 0, 5 г
ОПИС
Мішель — вітамінна рослина. Від сходів до збору 30–50 днів. Головки видовжені. Листки ніжні, соковиті. Смак добрий. Рослини добре переносять пересаджування. Використовують свіжою, варять, тушкують, квасять. Сорт дуже чутливий до приморозків та знижених температур.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують розсадним способом і прямим висівом у ґрунт. Глибина загортання насіння 1,0-2,0 см, яке проростає вже при температурі +3-4°C. Оптимальна для росту й формування качанів +15-22°C, а вище +30°C призупиняє розвиток. Висаджують розсаду на грядку в фазі 4-5 справжніх листків. Рекомендована густота стояння рослин 6,0-6,5 шт./кв.м. При нестачі вологи формування качанів затримується. Для вирощування підходить родючий ґрунт з pH 5,5-7,5.
- Насіння: сортове
- Термін дозрівання: середньостиглий