Квасоля Борлотто, 20 г
ОПИС
Борлотто — сорт ранньостиглий, високоврожайний, стійкий до хвороб та вилягання, з відмінними смаковими властивостями. Боби міцні, не розтріскуються, дозрівають дружно. Рослина підходить для механізованого збирання. Висота рослин 45-55 см. Насіння ниркоподібної форми, кремове з червоними смужками. Придатний для споживання вареним та консервування.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують квасолю частіше прямим посівом у ґрунт. Висівають у прогріту до +8-10°C землю, коли мине загроза приморозків. Норма посіву 10-15 г/кв.м, глибина загортання насіння 4-6 см. Оптимальна температура для розвитку культури +22-27°C. Густота стояння рослин 10-20 шт./кв.м. Культура легка в догляді, не потребує створення особливих умов. Може рости на важких ґрунтах. Для використання в їжу квасолю збирають на 12-15 день після цвітіння, коли плоди стають найбільш соковитими й крихкими, на зерно — коли луски бобів робляться м’якими та тонкими.
- Насіння: сортове
- Тип: кущова
- Колір зерна: кремовий з червоними смугами
- Термін дозрівання: ранньостиглий