Морква Памелла, 20 г

Відгуків: 0
Залишити свій відгук
38.00грн.
Товар додається в кошик
- Насіння
сортове
- Термін дозрівання
середньостиглий
Опис
Відгуки (0)

ОПИС

Памела — сорт нантського типу з високими смаковими якостями та високою цукристістю. Широко використовують в кулінарії, при консервуванні, для приготування соку, в медицині. Вегетаційний період, від сходів до технічної стиглості, 100-110 днів. Коренеплід циліндричної форми, довжиною 18-20 см, з гладенькою поверхнею. М’якуш і серцевина оранжево-червоного забарвлення. Використовувати на “пучок” можна через 60-70 днів після появи сходів. Висівають насіння під зиму (до замерзання ґрунту), ранньою весною (на початку весняних польових робіт) та влітку. Чим раніше висіяти насіння весною, тим вищий буде урожай.

ВИРОЩУВАННЯ

Висівають насіння безпосередньо в ґрунт за нормою 0,12-0,6 г/кв.м, глибина загортання у вологий ґрунт 1-3 см, проростає при +3-5°C, сходи з’являться через 20-30 діб. Оптимальна температура для росту +18-25°C. У фазі 1-2 справжніх листків посіви потребують проріджування, оптимальна густота стояння 70-140 рослин/кв.м. Морква досить вимоглива до рівномірного зволоження ґрунту впродовж усієї вегетації. Важкі, кислі й погано окультурені ґрунти непридатні для її вирощування.

- Насіння: сортове
- Термін дозрівання: середньостиглий

Поле повинно містити від 3 до 25 символів!
Текст відгуку повинен містити від 3 до 1000 символів!
Будь ласка, оберіть рейтинг відгуку!
Відгуки для даного товару відсутні