Перець Український гіркий, 0, 3 г
ОПИС
Український гіркий — сорт високоврожайний. Кущ напівштамбовий, міцний, заввишки 36-60 см. Плоди конусоподібні, дрібні, завдовжки 5,2-13,0 см, діаметром 1,4-3,0 см. Забарвлення плодів у технічній стиглості зелене, а в біологічній – темно-червоне. Використовують у біологічній стиглості як спеції та приправу.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують розсадним способом. Глибина загортання насіння 1-2 см. Сходи з’являються на 5-7 день при температурі +13°C і вище, оптимальна для росту +20-30°C. Розсаду висаджують висотою 20-25 см у 60-65 денному віці, коли температура ґрунту досягне +10-12°C і мине загроза приморозків. Густота висадки 3,5-5,5 шт./кв.м. Чутливий до зниження температури, умов освітлення, вологозабезпечення. Вирощують на легких родючих ґрунтах із pH 6,0-6,6.
- Насіння: сортове
- Вид: гострий
- Термін дозрівання: середньостиглий