Перець Астраханський, 0, 2 г
ОПИС
Астраханський — середньостиглий перець, за формою плоско-конусоподібний, має гладку поверхню. Середина жорстка, гостра. Період дозрівання триває протягом 122 днів. При повному дозріванні перець стає червоного кольору. Астраханський перець має високу пластичність. Збирати врожай можна протягом довгого періоду, через те, що термін плодоношення сорту розтягнутий. Підходить для вирощування у відкритому ґрунті. Перець напівштамбовий. Вага одного перцю — до 10 г. Рекомендують використовувати в кулінарії, має цілющі властивості.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують розсадним способом. Глибина загортання насіння 1-2 см. Сходи з’являються на 5-7 день при температурі +13°C і вище, оптимальна для росту +20-30°C. Розсаду висаджують висотою 20-25 см, у 60-65 денному віці, коли температура ґрунту досягне +10-12°C і мине загроза приморозків. Густота висадки 3,5-5,5 шт./кв.м. Чутливий до зниження температури, умов освітлення, вологозабезпечення. Вирощують на легких родючих ґрунтах із pH 6,0-6,6.
- Насіння: сортове
- Вид: гострий
- Термін дозрівання: середньостиглий