Перець Гурме, 0, 2 г
ОПИС
Гурме — високоврожайний ранньостиглий сорт. Плоди кубуваті, 10-12 см довжиною, золотисто-жовті, дуже смачні та ароматні. Сорт відзначається стійкістю до вірусу тютюнової мозаїки. Використовується у свіжому вигляді, для приготування страв, консервування та заморожування.
ВИРОЩУВАННЯ
Сорт перцю вирощується в теплицях та відкритому ґрунті, через розсаду. Вже при +13°C починається проростання насіння, у 8-9 тижневому віці рослини висаджують на постійне місце. Оптимальною температурою для росту перцю +25-30°C, а спека та низька вологість повітря згубно впливають на рослину зав’язь та квіти починають опадати. Культура світлолюбна, тому затінені ділянки та відсутність достатнього зволоження ґрунту негативно позначається на формуванні якісних плодів, вони ростуть дрібними та неправильної форми. Якість врожаю перцю на пряму залежить від родючості ґрунту та вмісту в ньому поживних речовин, тому внесення органіки та мінеральних добрив є необхідною мірою для отримання гарного результату.
- Насіння: сортове
- Вид: солодкий
- Термін дозрівання: ранньостиглий