Перець Бонета, 0, 3 г
ОПИС
Бонета — високоврожайний сорт. Рослина формує середньорослий, компактний, напівштамбовий кущ, висотою 55-65 см. Плоди прямостійні, трапецієподібні, 3-х - 4-х камерні, гладкі. В технічній стиглості плоди зеленувато-білі, в біологічній – червоні. Товщина стінки плоду 6-7 мм. М‘якуш солодкий, соковитий з приємним присмаком і ароматом. Використовують у технічній і біологічній стиглості у свіжому вигляді та для перероблення. Придатний до вирощування в закритому і відкритому ґрунті.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують розсадним способом. Глибина загортання насіння 1-2 см. Сходи з’являються на 5-7 день при температурі +13°C і вище, оптимальна для росту +20-30°C. Розсаду висаджують висотою 20-25 см, у 60-65 денному віці, коли температура ґрунту досягне +10-12°C і мине загроза приморозків. Густота висадки 3,5-5,5 шт./кв.м. Чутливий до зниження температури, умов освітлення, вологозабезпечення. Вирощують на легких родючих ґрунтах із pH 6,0-6,6.
- Насіння: сортове
- Вид: солодкий
- Термін дозрівання: ранньостиглий