Петрушка Цукрова, 3 г
ОПИС
Цукрова — сорт ранньостиглий, високоврожайний. Формує коренеплоди конусоподібної форми сірувато-білого забарвлення. Середня маса коренеплоду 25-60 г. Листки та коренеплоди мають відмінні смакові властивості. Використовують свіжими, для перероблення та заморожування.
ВИРОЩУВАННЯ
Висівають у відкритий ґрунт у будь-який безморозний період або під зиму, в теплиці — будь-коли. Норма висіву насіння 0,5 г/кв.м, глибина загортання 1,5-2 см, проростає вже при +1-5°C. Ґрунт повинен бути вологим до появи сходів, а це 15-20 днів від посіву. Паростки витримують невеликі приморозки, добре зимують під шаром снігу. У фазі 2-3 листків рослини проріджують на відстань 3-4 см, залишають найміцніші. Добре росте на легких родючих ґрунтах, освітлених ділянках або в напівтіні.
- Насіння: сортове
- Вид: коренева
- Термін дозрівання: ранньостиглий