Редька Червоне серце, 2 г
ОПИС
Червоне серце – екзотичний сорт, який можна вирощувати як для отримання літнього урожаю, так і для зимового зберігання. Коренеплід середнього розміру, з біло-зеленою шкіркою та соковитим, ніжним, ароматним м'якушем кольору стиглого кавуна. Відзначається відсутністю гіркоти та різкого запаху, притаманного іншим сортам редьки. Красивий та дуже корисний овоч.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують у відкритому ґрунті та теплицях. Для отримання раннього врожаю висівають насіння в березні на глибину 2-3 см, та в липні для зимового зберігання. Мінімальна температура проростання +3°C. Редька — холодостійка й маловимоглива до тепла культура. Сходи її витримують заморозки до -2°C, а дорослі рослини до -4-5°C, здатність до зберігання при цьому не знижується. Найкращий ріст та формування якісних коренеплодів відбувається при температурі +16-18°C. Рослина вимоглива до вологості ґрунту, при нестачі вологи відбувається формування неякісних коренеплодів, знижуються товарні та смакові властивості редьки. Для вирощування краще обирати гарно освітлені ділянки. Рослина добре росте на легких за механічним складом зі слабкокислою або нейтральною реакцією ґрунтах, з оптимальним вмістом поживних елементів. Редька гарно реагує на внесення органічних та мінеральних добрив, які потрібно вносити в необхідній кількості для отримання врожаїв високої якості.
- Насіння: сортове
- Тип: дайкон
- Термін дозрівання: ранньостиглий