Редька Мюхенське Пиво, 2 г

Повідомити мене коли з'явиться
- Насіння
сортове
- Термін дозрівання
середньопізній
Опис
Відгуки (0)

ОПИС

Мюнхенське пиво – середньопізній сорт зі справжнім баварським смаком! Коренеплоди видовжено-конусоподібні, масою 300-350 г, білого кольору, із соковитим, хрумким, солодко-гострим м’якушем. Відзначається урожайністю, високою якістю коренеплодів, стійкістю до хвороб та високою лежкістю (3-4 місяці). Для використання у свіжому вигляді, для перероблення не підходить.

ВИРОЩУВАННЯ

Вирощується у відкритому ґрунті. Висівають восени чи рано навесні, висів насіння проводить на глибину 1-2 см. Редька — холодостійка й маловимоглива до тепла культура. Сходи її витримують заморозки до -2°C, а дорослі рослини до -4-5°C, здатність до зберігання при цьому не знижується. Найкращий ріст та формування якісних коренеплодів відбувається при температурі +16-18°C. Рослина вимоглива до вологості ґрунту, при нестачі вологи відбувається формування неякісних коренеплодів, знижуються товарні та смакові властивості редьки. Для вирощування краще обирати гарно освітлені ділянки. Рослина добре росте на легких за механічним складом зі слабкокислою або нейтральною реакцією ґрунтах, з оптимальним вмістом поживних елементів. Редька гарно реагує на внесення органічних та мінеральних добрив, які потрібно вносити в необхідній кількості для отримання врожаїв високої якості.

- Насіння: сортове
- Термін дозрівання: середньопізній

























































Поле повинно містити від 3 до 25 символів!
Текст відгуку повинен містити від 3 до 1000 символів!
Будь ласка, оберіть рейтинг відгуку!
Відгуки для даного товару відсутні