Редька Мюхенське Пиво, 2 г
ОПИС
Мюнхенське пиво – середньопізній сорт зі справжнім баварським смаком! Коренеплоди видовжено-конусоподібні, масою 300-350 г, білого кольору, із соковитим, хрумким, солодко-гострим м’якушем. Відзначається урожайністю, високою якістю коренеплодів, стійкістю до хвороб та високою лежкістю (3-4 місяці). Для використання у свіжому вигляді, для перероблення не підходить.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощується у відкритому ґрунті. Висівають восени чи рано навесні, висів насіння проводить на глибину 1-2 см. Редька — холодостійка й маловимоглива до тепла культура. Сходи її витримують заморозки до -2°C, а дорослі рослини до -4-5°C, здатність до зберігання при цьому не знижується. Найкращий ріст та формування якісних коренеплодів відбувається при температурі +16-18°C. Рослина вимоглива до вологості ґрунту, при нестачі вологи відбувається формування неякісних коренеплодів, знижуються товарні та смакові властивості редьки. Для вирощування краще обирати гарно освітлені ділянки. Рослина добре росте на легких за механічним складом зі слабкокислою або нейтральною реакцією ґрунтах, з оптимальним вмістом поживних елементів. Редька гарно реагує на внесення органічних та мінеральних добрив, які потрібно вносити в необхідній кількості для отримання врожаїв високої якості.
- Насіння: сортове
- Термін дозрівання: середньопізній