Селера Тал Утан, 0, 2 г
ОПИС
Тал Утан — використовують як приправу. Вегетаційний період становить 80-90 днів з моменту висаджування розсади в ґрунт. Ароматичність її дуже висока. Коренеплід слабо розвинений, сильно розгалужений, для використання в їжу не придатний. За вмістом мінеральних солей, білків, вітамінів серед ароматичних культур селера посідає перше місце.
ВИРОЩУВАННЯ
У закритий ґрунт сіють круглий рік, у відкритий ґрунт з травня по липень на глибину 1 см. Можна вирощувати через розсаду. Сходи з’являються на 21 день за оптимальної температури для росту +15-18°C. Достатньо великі рослини акліматизують 7-10 днів і висаджують на сонячній ділянці. Оптимальна відстань між рослинами 30 см. Краще росте на родючих легких ґрунтах, потребує світло й помірне, але регулярне зволоження.
- Насіння: сортове
- Вид: листова
- Термін дозрівання: середньостиглий