Гірчиця японська салатна, суміш, 0, 5 г
ОПИС
Гірчиця японська Салатна суміш — однорічна трав’яниста рослина. Її вирощують у захищеному та у відкритому ґрунті. Соковите, ніжне листя гірчиці – прекрасний вітамінний салат, їх можна варити в підсоленій воді та засолювати про запас. Ефірна олія листя – антисептичний засіб для молока, пива, консервів. Цінність його не тільки в особливому смаку, що збуджує апетит та сприяє кращому засвоєнню страв, алеї в багатстві біологічно активних речовин. В листі багато вітаміну С (у 10 разів більше ніж у лимоні), каротин, вітаміни В-В, і В2, РР, солі заліза та кальцію.
ВИРОЩУВАННЯ
У відкритий ґрунт сійте з квітня по жовтень або вирощуйте в приміщенні в горщиках. Обирайте родючий дренований ґрунт, насінини висівайте на глибину 3 мм. Проростання займає від декількох днів до тижня. Регулярно підсівайте кожні три тижні для довгого рясного врожаю.