Баклажан Казимир F1, 10 нас.
ОПИС
Казимир F1 — надранній (55-60 днів після висадки розсади) високоврожайний гібрид для закритого й відкритого ґрунту. Рослини відкритого типу, з сильною кореневою системою, формують по 25-30 плодів. Плоди циліндричної форми з гладкою блискучою темно-фіолетовою шкіркою, без шипів на плодоніжці, довжиною 21-23 см, масою 250-300 г, з малим вмістом насіння. М’якуш світлий, ніжний, приємний на смак і без гіркоти. Відрізняється стійкістю до сірої гнилі. Чудово підходить для кулінарії й перероблення на овочеву ікру.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують баклажани розсадним способом. Норма висіву насіння 0,07-0,08 г/кв.м. Сходи з’являються на 8–12 день при умові оптимальної температури для росту і розвитку рослин +17-25°C. Висаджувати розсаду потрібно в 55-60-добовому віці без пікіровки з подальшим кріпленням кущів до опори. Густота стояння рослин 3-4 шт./кв.м. За температури повітря нижче +15°C, або при низькій вологості повітря запилення призупиняється, квітки й зав’язі опадають. Для забезпечення урожайності, після утворення на рослині 5-6 плодів, видаляють бічні пагони та квітки, а над третім листком після останньої зав’язі прищипують стебло.
Важкі й холодні ґрунти непридатні для цієї культури, вона добре реагує на внесення добрив або перегною.
- Насіння: гібридне
- Оптимальна температура проростання, °C: 17-25
- Кількість днів від висіву до сходів: 8-12
- Термін дозрівання: надранній
- Виробник насіння: "Clause" Франція