Цибуля-сiянка Румба, 0, 5 кг
Цибуля ріпчаста Румба (Rumba) — середньоранній вид. Період дозрівання — 105-115 днів. Форма довга (еліпсоподібна). Маса дорослої цибулини — 150-180 г. Колір сухої луски жовтий, а колір самої цибулини білий. Володіє високою здатністю до зберігання завдяки високому вмісту сухих речовин та щільній шкірці. Цінність сорту – стабільно висока врожайність та гарна лежкість. Цибуля жовта довга стійка до пероноспорозу та цибулевої мухи. На смак гостро-гірка. Використовують як для консервування, так і у свіжому вигляді.
Особливості сорту цибулі Румба.
Добре культивується в умовах помірних і північних кліматичних зонах.
Стабільно висока врожайність, що досягає 35 тонн цибулі з гектара.
Великі цибулини, при вирощуванні в родючих супіщаних землях набирають вагу до 180 г (при дворічному способі культивування).
Висока якість врожаю і відмінне збереження, що досягає 8 місяців.
Досить висока стійкість до хвороб і паразитів.
Чудові смакові якості.
Цибулю рекомендується включати в щоденний раціон, він дуже корисний для зміцнення серцево-судинної системи. Також нейтралізує шкідливий вплив холестерину на судини людини.