Чистий лист N21:P8:K13 для винограду, 100 г
Чистий лист N21:P8:K13 для винограду
Збільшує врожайність, цукристість, розмір грона та ягід, прискорює дозрівання, зменшує осипання зав’язі. Покращує опірність до хвороб, несприятливих умов і стресів від застосування гербіцидів. Закладається більше плодових бруньок, краще визрівають пагони, підвищується морозостійкість. У зимуючих вічках і бруньках формується більше суцвіть. Зміцнює кореневу систему. Відмінно поєднується з органічними добривами. Ефективне і просте в застосуванні.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ ТА ДОЗУВАННЯ
1. Восени (сухе внесення) - 15 мірних ложок (90 г) змішати з 2-3 л сухого піску або ґрунту. Вносити в лунки, навколо куща на глибину 25-40 см або під кущ з подальшим глибоким закладанням (перекопування).
2. Навесні (на початку вегетації) - 15 мірних ложок (90 г) розчинити в 5-9 л води. Поливати під кущ. На важких ґрунтах – в лунку глибиною 25-40 см.
3. Підживлення (перед цвітінням, після цвітіння, на початку дозрівання або після збору врожаю).
3.1. Кореневе підживлення - 1-2 мірні ложки розчинити в 5-9 л води. Поливати під кущ
3.2. Позакореневе підживлення - 0,5-1 мірної ложки розчинити в 9 л води. Обприскувати листя ввечері, уникати сонячного проміння.
СКЛАД
Макроелементи (%) - Азот (N) – 21 Фосфор (P2О5) – 8, Калій (K2О) – 13.
Мезоелементи (г/кг) - S - 24, MgO – 3.
Мікроелементи (г/кг) - Бор (В) – 0,31, Залізо (Fe) – 1,6, Марганець (Mn) – 0,34, Цинк (Zn) – 0,32, Мідь (Cu) – 0,23, Молібден (Мо) – 0,03, Кобальт (Со) – 0,02.
Вітамінний комплекс (мг/кг) - Тіамін (В1) – 110, Аскорбінова кислота (С) – 520, Нікотинова кислота (РР) – 210.
ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ
Роботи з обробки слід проводити в рукавичках. При потраплянні на шкіру промити водою з милом. Не допускати потрапляння в їжу і всередину організму. При потраплянні в очі промити великою кількістю води. При потраплянні всередину організму випити 6-8 склянок слабкого розчину перманганату калію у воді та спричинити блювання.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЗІ ЗБЕРІГАННЯ
Зберігати в сухих закритих приміщеннях, в недоступності для дітей місці, окремо від ліків і харчових продуктів при температурі від -20°C до +40°C, за вологістю повітря не більше 65%.